Bel: 085-0013842!
Vloeronderhoud
Zorg dat u jarenlang woonplezier ondervindt van uw kwaliteitsvloer door Wando Parket het onderhoud te laten realiseren. Vakkundige afwerking op maat!

Vloeronderhoud van A tot Z

Ziet u veel krassen op uw vloer? Zijn er door de jaren heen scheuren in gekomen? Of heeft u last gehad van waterlekkage? Wando Parket staat voor u klaar. Met ons vloeronderhoud in Zuid-Holland zorgen wij ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Ook voor vakkundige renovatie zijn wij uw aangewezen expert.

Een vernieuwd uiterlijk

Door zelf uw vloer goed schoon te houden en regelmatig van onderhoud te voorzien, gaat uw vloer al lang met u mee en geniet u zo lang mogelijk van een prachtige uitstraling. Toch kan het voorkomen dat er krassen, scheuren, slijtage of andere problemen ontstaan. Op zulke momenten kunt u rekenen op de expertise van Wando Parket. Wij doen aan het volgende onderhoud aan vloeren:

  • Vloer schuren
  • Vloer oliën
  • Vloer lakken
  • Vloer behandelen
  • Vloer repareren

Wando Parket heeft dankzij 40 jaar ervaring alle kennis in huis om elke vloer de juiste zorg te geven. Onze focus hierbij ligt op parketonderhoud, maar uiteraard kunnen wij laminaat eveneens probleemloos onder handen nemen. Zo houden wij uw vloer in perfecte staat! Is uw vloer echt versleten en wil vloeronderhoud niet meer baten? Of bent u gewoon toe aan wat verandering aan uw interieur? Dan kunnen wij tevens een renovatie realiseren.

Onderhoud naar uw wensen

Voordat wij voor u aan de slag gaan, plannen we een afspraak bij u op locatie in regio Zuid-Holland in. Op die manier kunnen wij de situatie goed beoordelen en weten we wat ons te doen staat. Moeten we enkel een parketvloer schuren, of is er ook sprake van reparatie of gedeeltelijke vervanging? Bovendien kunnen wij op dit moment uw wensen met u bespreken, zodat we zeker weten dat het resultaat hieraan voldoet. Vervolgens zullen we op een in overleg gekozen datum de afgesproken werkzaamheden verrichten. Let wel: de ruimte dient leeg te zijn voordat wij voor u aan de slag kunnen.

Parketvloeronderhoud nodig? Maak een afspraak met Wando Parket uit Zoetermeer via tel. 085-0013842 of het online contactformulier. Langs deze wegen kunt u eveneens meer informatie opvragen. Wij helpen u graag verder.