Bel: 085-0013842!
Traprenovatie
Geef uw trap en daarmee uw interieur een geheel nieuwe uitstraling door Wando Parket uw renovatie te laten verzorgen. Hoge kwaliteit, hoge service!

Traprenovatie voor een nieuwe look

Is uw woning toe aan een andere uitstraling? Of is de huidige bekleding van uw trap verouderd en versleten? Kies dan voor een traprenovatie in Zuid-Holland verzorgd door Wando Parket. Wij leveren u altijd de beste kwaliteit en service en zorgen ervoor dat al uw woonwensen werkelijkheid worden. Onze 40 jaar ervaring is uw kwaliteitsgarantie!

Waarom uw trap renoveren?

Heeft u een wat oudere woning gekocht en ziet u dat de trapbekleding niet meer in goede staat is? Of ligt uw huidige bekleding al erg lang op de trap en merkt u dat de kwaliteit hiervan niet meer is wat het geweest is? Dan is het tijd om opnieuw uw trap te bekleden. Ook kan het zo zijn dat u uitgekeken bent op uw huidige inrichting en een opfrisser aan uw interieur wilt geven, zodat dit weer helemaal aansluit bij uw persoonlijke stijl. Op die manier voelt u zich weer helemaal thuis in eigen huis!

Opnieuw uw trap laten bekleden zorgt u voor een frisse, nieuwe uitstraling én geeft u een absolute meerwaarde aan uw woning in het algemeen. De nieuwe bekleding gaat immers weer langer mee, is moderner en valt weer onder een nieuwe garantie. Zo bent u wederom verzekerd van een prachtige woning waar u nog jaren plezier in zult hebben.

Een trap naar uw wensen

De mogelijkheden voor een traprenovatie zijn bij Wando Parket talloos. Zo kunt u kiezen voor trapparket, maar tevens voor een PVC-trap of laminaattrap. Bovendien maakt het ons niet uit of het om een open of gesloten trap gaat en of er draaiingen in de trap zitten of niet. Duur en kosten van een traprenovatie zijn afhankelijk van de grootte van de klus, de materialen die we gebruiken en uw wensen. Bespreek gerust wat u wilt en wij vertellen u graag meer! We komen langs om de situatie goed te kunnen beoordelen en beschikken over diverse voorbeelden om uw keuze makkelijker te maken.

Vertrouw op de expertise van Wando Parket om uw trap te laten renoveren! Bel voor meer informatie of een afspraak naar 085-0013842 of maak hiervoor gebruik van het online contactformulier. Wij helpen u zo snel mogelijk verder. Vanuit Zoetermeer staan wij in de gehele regio Zuid-Holland voor u klaar.

 

Bekijk hier de voor en na foto's van ons laatste project.