Bel: 085-0013842!
Parket
Kies voor de prachtige parketvloeren van Wando Parket en geniet nog jarenlang van uw hoogwaardige en duurzame vloer. Wij nemen u alle zorg uit handen.

Hoogwaardig parket in diverse soorten

Wando Parket is úw specialist in parket in Zuid-Holland! In ons assortiment treft u eindeloos veel mogelijkheden aan waarmee u uw vloer voorziet van een prachtig, luxe uiterlijk waar u nog jarenlang van kunt genieten. Daarnaast kunt u profiteren van onze expertise om uw parket te laten leggen, onderhouden en zelfs renoveren.

Parketvloeren van A tot Z

Een vloer is, net zoals alle andere aspecten van uw woning- of bedrijfspandinrichting, een behoorlijk persoonlijke keuze. Afhankelijk van uw eigen smaak en van hoe u wilt dat uw interieur er uiteindelijk uit komt te zien. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij u talloze opties aan in diverse houtsoorten en kleuren. Bij ons kunt u parket kopen in de volgende categorieën:

Met andere woorden: voor iedereen zit er bij ons wel een geschikte parketvloer bij! Bovendien zijn onze producten allemaal van de hoogste kwaliteit, afkomstig van gerenommeerde merken zoals Lieverdink, T&G Wood en Beautifloor. Voordelen van parket zijn de warme en natuurlijke uitstraling, hoge mate van duurzaamheid, en de lange levensduur waardoor u nog jaren plezier van uw vloer zult hebben.

Alle zorg voor uw vloer uit handen

Parket alleen is niet het enige waarvoor u bij ons aan het goede adres bent. Wij komen namelijk eveneens met alle genoegen uw parketvloer leggen. Ondervindt u later dat uw parket wel een opknapbeurt kan gebruiken, maar nog niet per se aan vervanging toe is? Wando Parket uit Zoetermeer verzorgt tevens al uw parketonderhoud en parketrenovatie. Dit alles doen wij voor heel de regio Zuid-Holland. Let wel: u kunt zelf slijtage al flink tegengaan door uw vloer goed schoon te maken en te oliën. Op die manier geniet u het langst van uw prachtige parket!

Voor meer informatie of om een afspraak te maken belt u naar 085-0013842 of maakt u gebruik van het online contactformulier. Wij staan u spoedig te woord. Kies voor het mooiste parket: kies voor Wando Parket!