Bel: 085-0013842!
Multiplankparket
Betaal niet meer dan nodig voor een prachtige hardhouten vloer en koop uw multiplankparket bij Wando Parket. Alles voor uw kwaliteitsvloer!

Multiplankvloer: luxe en langdurige kwaliteit

Geniet van de hoogwaardige uitstraling van een hardhouten vloer én de prijs van multiplex! Voor een multiplankvloer in Zuid-Holland bent u aan het juiste adres bij Wando Parket. Wij zorgen voor een prachtige vloer van hoge kwaliteit die u nog jarenlang woonplezier bezorgt! Ook nemen wij het leggen, onderhouden en renoveren uit handen.

Wat is multiplank precies?

Een multiplankvloer is opgebouwd uit verschillende lagen multiplex. Daar bovenop zit een toplaag welke doorgaans is gemaakt van een edele houtsoort zoals eiken, grenen, lariks, kersen, teak of noten. Deze combinatie brengt vele voordelen met zich mee. Zo bepaalt de toplaag de uiteindelijke uitstraling, maar omdat niet de gehele vloer uit deze hoogwaardige houtsoort bestaat betaalt u voor dit mooie uiterlijk niet de hoofdprijs. Een multiplexvloer is op zijn beurt zeer sterk en licht en kent minder werking dan een vloer van massief hout. Kortom: multiplankparket combineert het beste van beide werelden, waardoor uw vloer absoluut uit het juiste hout gesneden zal zijn!

Kwaliteit van Wando Parket

Een vloer van multiplank voorziet u ongetwijfeld nog jarenlang van een prachtig interieur en maximaal woonplezier. Zeker wanneer u kiest voor een kwaliteitsvloer van Wando Parket. Als uw parketspecialist in Zuid-Holland bezorgen wij u gegarandeerd de beste kwaliteit en service. Zo komen wij al in het begin bij u langs om uw wensen te bespreken, voorbeelden te tonen en de betreffende ruimte te bekijken. Vervolgens staan wij van begin tot eind voor u klaar: niet alleen leveren wij uw vloer, maar wij kunnen deze ook voor u onderhouden en renoveren. Dankzij onze uitgebreide kennis en 40 jaar ervaring geniet u straks van een vloer die nog jarenlang met u meegaat, al helemaal als u deze zelf tevens de juiste zorg geeft.

Aarzel niet en laat Wando Parket uit Zoetermeer u van een prachtvloer voorzien. Voor een afspraak of meer informatie kunt u bellen naar 085-0013842 of gebruik maken van het online contactformulier. Wij staan u met alle genoegen te woord.