Bel: 085-0013842!
Lamelparket
Laat Wando Parket u voorzien van een prachtige lamelvloer van de hoogste kwaliteit tegen een schappelijke prijs. Van advies bij aankoop tot onderhoud!

Duurzaam en voordelig lamelparket

Geeft u de voorkeur aan duurzame vloeren, maar wilt u hier niet al te veel aan kwijt zijn? Bestel uw lamelparket in Zuid-Holland bij Wando Parket en wij realiseren een echte kwaliteitsvloer met een lange levensduur voor u. Bij ons geniet u bovendien van uitstekende service en volledige ontzorging, daar wij uw vloer leveren, leggen, onderhouden en renoveren!

Voordeel van een lamelvloer

Een van de grote voordelen van lamel is de hoge mate van duurzaamheid. Lamelparket bestaat namelijk uit 3 lagen hout of multiplex met daarbovenop een toplaag van 4 à 6 millimeter. Hierdoor werkt het uitermate isolerend en is het dus zeer geschikt voor woningen waar een demping van minimaal 10 dB aanwezig dient te zijn. Verder is lamel heel makkelijk in onderhoud, omdat het makkelijk schoon te maken is. Op die manier hoeft u zich niet onnodig veel om de vloer te bekommeren en geniet u toch lange tijd van de hoge kwaliteit.

Daarbij zijn er verschillende kleuren en soorten beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor lamelparket in eiken, esdoorn, noten, essen en nog veel meer. Zo heeft Wando Parket ongeacht uw persoonlijke voorkeur altijd wel een geschikte lamelvloer voor u op voorraad. Bespreek wat u wilt met ons en wij maken uw woonwensen werkelijkheid!

Van advies tot onderhoud

Lamelparket kopen is niet het enige waarvoor u bij Wando Parket terecht kunt. Na de aanschaf van uw nieuwe vloer moet u deze ook laten leggen. Dit doen wij met alle plezier voor u. Krijgt u later een keer te maken met slijtage of problemen, of wilt u een nieuwe uitstraling aan uw interieur? Dan komen wij tevens graag langs voor het nodige onderhoud of om een renovatie uit te voeren. Mocht u voordat u een keuze maakt behoefte hebben aan (kleur)advies, dan doen wij dat tevens voor u. Wij zetten ons expertise in om u op alle gebieden van dienst te zijn. Onze 40 jaar ervaring is uw kwaliteitsgarantie!

Meer weten? Bel naar 085-0013842 of laat een bericht achter via het online contactformulier om uw vragen te stellen of direct een afspraak te maken. Wando Parket staat vanuit Zoetermeer klaar voor de gehele regio Zuid-Holland.