Bel: 085-0013842!
 •  

  40 jaar ervaring

  Onze jarenlange ervaring is uw kwaliteitsgarantie! Dankzij de ruim 40 jaar die wij in het vak actief zijn, zijn wij in staat u elke keer weer het allerbeste resultaat te leveren.

 •  

  Topkwaliteit

  Alles wat wij leveren, is van niets minder dan de beste kwaliteit. Daarom geven wij steevast een uitmuntende garantie. Zo sterk staan wij achter ons product!

 •  

  Uitstekende service

  Uw tevredenheid staat bij Wando Parket te allen tijde centraal, en dat merkt u al vanaf het eerste moment. Wij komen langs, nemen voorbeelden mee, geven advies én bieden garantie.

Wando Parket: hét vloerenbedrijf van Zuid-Holland

Verzeker uzelf van een prachtige kwaliteitsvloer! Wando Parket is uw vloerenbedrijf in Zuid-Holland en neemt u alle zorg uit handen. Bij ons vindt u allerlei soorten parket, hout, laminaat van uitmuntende kwaliteit. Veel meer keuze dan bij de gemiddelde vloerspecialist! Onze producten bezorgen u daarbij meer en langer woonplezier. Daarnaast kunt u niet enkel bij ons uw vloer kopen, maar tevens onze vloerenlegger inschakelen om uw vloer te laten leggen. Zelfs een trap of vloer renoveren én vloeronderhoud behoort tot wat wij voor u kunnen betekenen. Vanuit onze vestigingslocatie in Zoetermeer staan wij voor de gehele regio Zuid-Holland klaar.

Zodra u contact met ons opneemt, plannen wij graag allereerst een afspraak op locatie bij u in. Op die manier kunnen wij de situatie goed beoordelen. Bovendien kunnen we u zo diverse voorbeelden in uw eigen omgeving tonen, zodat uw keuze een stuk makkelijker is. Uw vloerenspecialist denkt hierin graag met u mee en voorziet u waar en wanneer nodig van advies. Bel naar 085-0013842 of maak gebruik van het online contactformulier en ontdek spoedig de vele voordelen van Wando Parket!

 •  

  Eiken visgraat

  Realiseer een klassieke en stijlvolle uitstraling met het visgraatparket dat wij leveren, leggen en zelfs voor u onderhouden. Lange levensduur en vele mogelijkheden!

 •  

  Multiplank

  Zoekt u een vloer die lang met u meegaat zonder krom te trekken of scheurtjes te vertonen? Kies dan voor het multiplankparket van Wando Parket!

 •  

  Lamel

  Lamelparket is een kant-en-klare vloersoort die bijzonder duurzaam en isolerend is. Makkelijk schoon te houden, mooi om te zien en voorzien van een zeer schappelijk prijskaartje.

Neem contact op

Informatie-aanvraag vanaf uw website