Bel: 085-0013842!
Eiken visgraatvloer
Haal een perfecte parketvloer met patroon in huis met de visgraatvloeren van parketspecialist Wando Parket. Ook voor leggen en onderhoud!

Eiken visgraatvloer met prachtig patroon

Zoekt u prachtig parket met een patroon? Wando Parket levert u een hoogwaardige eiken visgraatvloer in Zuid-Holland en omstreken uit ons complete en veelzijdige assortiment. Met onze 40 jaar ervaring staan wij tevens voor u klaar als het om de vloer leggen, onderhouden en renoveren gaat. Zo voorzien wij u jarenlang van optimale kwaliteit en uitstraling!

Een luxe en geliefd parketsoort

De historische waarde van eiken visgraatparket valt niet te ontkennen. Door de eeuwen heen vinden we het terug in huizen en bedrijfspanden, musea, galerijen en zelfs paleizen. En dat is ook niet zo vreemd, aangezien een visgraatvloer met zijn bijzondere motief een luxe en unieke uitstraling aan iedere ruimte geeft. Omdat visgraatparket al zo lang bestaat, zijn er onderhand allerlei soorten en maten beschikbaar. Maak een keuze uit de diverse houtsoorten en afmetingen, zodat uw vloer er geheel naar uw wensen uit komt te zien. Dankzij de hoge kwaliteit die Wando Parket u levert, profiteert u bij ons van een houten visgraatvloer waar u uw leven lang nog plezier van heeft. Met de juiste zorg gaan onze kwaliteitsvloeren namelijk wel 100 jaar mee!

Volledige service voor uw vloer

Wando Parket maakt het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom kunt u bij ons niet enkel visgraatparket kopen, maar tevens een beroep doen op onze expertise als het gaat om uw visgraatvloer laten leggen, onderhouden of renoveren. Uitstekende service staat bij ons continu hoog in het vaandel en wij staan altijd klaar voor onze klanten. Zo doen wij er alles aan om uw eiken visgraatvloer te allen tijde mooi te houden. Schuren, oliën of vervangen: wij doen het allemaal voor u.

Een visgraatvloer kopen doet u bij Wando Parket! Ontdek wat wij allemaal voor u kunnen betekenen door contact met ons op te nemen. U bereikt ons via tel. 085-0013842 of het online formulier. Wando Parket uit Zoetermeer is dé specialist in heel Zuid-Holland als het om een visgraat houten vloer gaat.